Sahiplendirildi-ücretsiz Kırmızı Erkek Beta


narazÇevrim Dışı
narazÇevrim Dışı
Son Güncelleme Zamanı: 12 Mayıs 2024 12:39
İl / İlçe / Semt: Istanbul / Kartal / Orhantepe
.
.
.
[B]!!! Balığımız sahiplendirildi, ilginize teşekkür ederim. !!![/B]
.
.
.
.
.
.

Canlı: Betta splendens (Beta)
Adet Fiyatı: ücretsiz
Adedi: 1
Boyu: 2-3 cm

Merhaba,

Maalesef ihtiyaçları konusunda hiçbir bilgim yokken satıcı yönlendirmesiyle bir beta balığı aldım. Bu sitede araştırma yaparken küçücük ve bomboş bir suda yaşatmanın hayvancağıza eziyet olduğunu farkettim. Şu anda ona gerekli şartları sağlayabilecek durumda değilim.

Sorumluluğunu üstlenebilecek ve uygun yaşam alanı oluşturup güzelce besleyecek ve onu yavrusu gibi sevecek iyi kalpli bir kişiye sahiplendirmek istiyorum.

Lütfen gerçekten ilgilenenler uygun akvaryum resimleriyle sitedeki özel mesajdan irtibata geçsinler. Önce gideceği ortamı görmek isterim. Ayrıca beta yemi ve beta akvaryum damlası da vereceğim.

Not: Kırmızı kuzucuğumun ismini Naraz koydum. koyduğum foto bu siteden ama Naraz’ın aynısı. Ayrıca yemi ve beta akvaryum damlası da var.

https://foto.akvaryum.com/fotolar/216664/270720191213511.jpg
Vitrin Fotoğrafı:

Ayşe Ak

Gönderim Zamanı: 12 Mayıs 2024 12:43
Merhaba, İlanımıza göstermiş olduğunuz ilgi için çok teşekkür ederim. Birçok değerli başvuru arasından zor bir seçim yapmak durumunda kaldım. Bu süreçte, balığımız için en uygun yuvayı bulma konusunda gösterdiğiniz anlayış ve sabır için minnettarım. Seçim süreci tamamlandı ve balığımız yeni sahibine kavuştu. İleride oluşabilecek yeni sahiplendirme fırsatları için sizi bilgilendirmekten mutluluk duyarım. İlginiz ve anlayışınız için tekrar teşekkür eder, sağlıklı ve mutlu günler dilerim. Saygılarımla

Ayşe Ak

İlandaki Türler:
Betta splendens (Beta)      

İpucu: Sağ sol tuşlarını kullanarak aynı kategorideki diğer ilanlara çabuk şekilde ulaşabilirsiniz.